dimarts, 2 d’abril del 2013

Sitges - Montserrat pel GR-5

Temps aproximat: 15h
Distància: 65km
Desnivell: 2500m

Accés: Heu d'anar cap el Carrer de la Fita, podeu aparcar davant del col·legi Miquel Utrillo o al costat d'un camp de futbol.

Notes: És una ruta molt llarga, amb molt de desnivell i els quilòmetres finals es fan molt feixuccs. El camí està ben senyalitzat, algun petit dubte us pot sorgir, però feu servir el sentit comú. 

Porteu poc pes a la motxilla, material per si surten llagues, que és de lo més habitual i moltes ganes de caminar.



El Divendres 29 de Març del 2013, va ser el dia escollit pel Jordi, el Javito i jo, el Rai, fer la mítica Sitges -  Montserrat pel GR-5. Es tracta d'una travessa llarga, on s'ha de travessar tot el massís del Garraf, Ordal i la Muntanya de Montserrat. El camí combina trams de tota mena, corriols, pistes, trams asfaltats, urbanitzacions....És millor no fer-la en èpoques de molta calor, ja que hi ha molts trams que pràcticament no hi ha cap ombra.

Crec que no és necessari descriure pas per pas el recorregut, ja que només s'ha d'anar seguint les marques del GR-5. Heu d'estar especialment atents a la Beguda Alta, on hi han el GR-5 i el GR-97, el GR-5 segueix cap a l'esquerra, carretera amunt.

Arribats al peu de la Muntanya de Montserrat vam decidir pujar pel camí de Bateries, una mica més llarg però més suau que no pas per on passa el GR-5.

Bé, us deixo quatre fotos de la travessa, i espero que algun dia us animeu a fer-la i que la gaudiu.

De Sitges a Olesa de Bonesvalls






 



d'Olesa de Bonesvalls a Ordal


 




d'Ordal a Gelida








De Gelida a Collbató









De Collbató fins al Monestir






Ja Hi Sou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada