dimarts, 30 de juliol del 2019

La Cala del Molí (K3)

Temps aproximat: 1'30
Distància: 2'7km
Desnivell: 50m

Accés: Heu d'anar fins a la població de Sant Feliu de Guíxols, i aquí anar fins el Mirador de les Triadores, al final del carrer Sicília (carrer sense sortida). La via comença als pocs metres de baixar les escales que hi han sota del porxo.

Notes: Via ferrada bastant fàcil, sense cap punt delicat ni pas molt desplomat. 

La popularitat de la via recau en el lloc on està feta, ben arran de mar, entre espigons i penya-segats. Veure sortir el Sol penjat de les parets és espectacular.

comentar també la gran afluència que hi ha en aquesta via. Tot hi arribar a trenc d'alba podria ser que no fóssiu els primers, així que molt important arribar d'hora per gaudir de la via.


Informació detallada Via Ferrada La Cala del Molí





VIDEOS

Via Ferrada de la Cala del Molí


El primer tram seria el més fàcil, molt arran de l'aigua i amb passos més aviats laterals. Traspasseu el primer pont i arribeu al Pas de la Prenyada, molt fàcil.







 




Un cop superat aquest pas anireu avançant lateralment, sense cap pas difícil, fins que arribeu al tram d'esglaons. Aquí la via guanya alçada ràpidament, per plantar-se a l'inici del pont més llarg i aeri de la via. Tot i moure's bastant, es passa força bé





Ara bé el tram potser més complicat, un tram on s'ha de baixar a través d'unes cadenes, amb algun que altre desplomat. 





Un cop superat aquest tram bé un tram més fàcil, amb parets molt verticals, però amb molt bones presses. Un cop arribeu al final de la paret, la via surt per dalt i la via retorna a on havíeu començat.





 






Ja Hi Sou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada