divendres, 23 d’agost de 2019

Sant Vicenç d'Enclar (K3)

Temps aproximat: 1'15min
Distància: 1'5km
Desnivell: 200m

Accés: Heu d'anar fins a la població de Santa Coloma, just abans d'arribar a Andorra la Vella, i dirigir-se cap el Carrer dels Barrers ( carrer sense sortida ). Dirigir-se cap el final del carrer i aparcar.

Notes: Via ferrada fàcil i molt curta, on un petit desplomat és la única complicació que hi trobareu


Informació detallada Via Ferrada Sant Vicenç d'Enclar

VIDEOS

Via Ferrada Sant Vicenç d'EnclarSituats davant el panell informatiu, agafeu el corriol que s'enfila amunt i seguiu indicacions cap a l'inici de la via. Desprès d'una bona grimpada arribeu a l'inici de la via.

La via comença molt vertical, amb moltes grapes i molt fàcil d'avançar. Les vistes sobre Andorra la Vella són constants.Desprès d'una estona arribeu al desplomat, molt ben equipat i fàcil de passar. Ja més amunt arribeu a un tram de cadenes, ben equipat també.Més endavant heu de baixar uns metres també per una cadena, per encara el tram final, una sortida amb forces esglaons i amb un lleuger desplomat que et tira el cos enrere, però és molt curt i és puja fàcilment.

Ja a dalt de tot sortiu a l'església de Sant Vicenç d'Enclar, vestigi del segle VIII, i situada sobre un gran mirador.Per tornar, seguiu indicacions, sense pèrdua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada