divendres, 23 d’agost de 2019

Tossal Gran d'Aixovall (K3)

Temps aproximat: 50min
Distància: 1'2km
Desnivell: 100m

Accés: Heu d'anar fins a la població d'Aixovall, just a la carretera que va fins a Os de Civís, i aparcar davant de l'Hotel Peralba.

Notes: Via ferrada fàcil i molt curta, on un petit desplomat curt però intens és l'única dificultat que us trobareu.

Aquesta via té la possibilitat de saltar-se el desplomat per un tram més fàcil.


Informació detallada Via Ferrada Tossal Gran d'Aixovall
VIDEOS

Via Ferrada Tossal Gran d'AixovallSituats a l'aparcament, aneu a buscar un camí que marxa en direcció a un restaurant que es veu més endins. A partir d'aquí heu d'anar seguint indicacions cap a la via ferrada, per un camí que passa pel costat d'uns camps de tabac.
Ja més endavant veureu unes esglaons a la roca, aneu cap aquí. En pocs metres i al costat d'una torre elèctrica ja hi trobeu el cable de vida. Podeu avançar tranquil·lament sense anclar-vos i baixar cap a baix el Riu Valira, punt on comença la via.

La via puja molt fàcil amunt, sense complicacions. Ja més amunt trobeu una bifurcació, amunt recte és la part fàcil, cap a la dreta la més difícil, cap a la dreta doncs.La única dificultat d'aquest tram és el desplomat que hi ha a mitja paret, on us haureu de penjar de valent per superar-lo, però és molt curt i es passa força ràpid.Un cop passat aquest pas, enllaceu un altre cop amb la via fàcil i amb pocs metres acabeu aquesta via molt curta.

Per baixar seguiu indicacions, no tenen pèrdua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada